Miralgin tabletta (20x) - PannonPharma Gyógyszergyártó Kft. - Gyógyszerész a Háznál

Mirralgin visszérrel

A készítmény hatóanyaga mg paracetamol és 50 mg koffein.

visszér fényes bőr

A forgalomba hozatali engedély jogosultja: Pannonpharma Kft Mirralgin visszérrel Pannonpharma út 1. Enyheés középsúlyos fájdalmak csillapítására, meghűlés és influenza okozta rosszközérzet javítására, a társuló láz csökkentésére. A Miralgin tabletta fokozottelővigyázatossággal alkalmazható: A tabletták bevétele előtt feltétlenül keresse fel orvosátha: - terhes, vagy szoptatós anya; - máj- vagy vesebetegségben szenved; azalábbi hatóanyagok valamelyikét tartalmazó gyógyszert szed: fenobarbitál,glutetimid, mirralgin visszérrel, carbamazepin, rifampicin, kloramfenikol, acenokumarol,doxorubicin, metoklopramid, mirralgin visszérrel vagy egyéb vércukorszint csökkentőhatóanyagú készítmény.

A készítmény hatóanyaga mg paracetamol és 50 mg koffein. A forgalomba hozatali engedély jogosultja: Pannonpharma Kft Pécsvárad Pannonpharma út 1.

Terhességés szoptatás: A Miralgin tabletta alkalmazása a terhesség idejealatt különösen az első harmadban csak a terápiás kockázat mérlegeléséveltörténhet. A paracetamol kiválasztódik az anyatejben, ezért a Miralgintszoptatás ideje alatt nem szabad szedni.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a beteg tájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! Részletek A készítmény hatóanyaga mg paracetamol és 50 mg koffein. A forgalomba hozatali engedély jogosultja: Pannonpharma Kft Pécs 1.

Akészítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek használatához szükségesképességekre Nemvalószínű, hogy a tabletta károsan befolyásolja a járművezetésre, gépimunkavégzésre való alkalmasságot.

Ha apanaszok nem enyhülnek, az egyszeri adag 4 óránként ismételhető, de 24 óraalatt nem szedhető többször, mint összesen 4 alkalommal.

A tablettákat bőségesvízzel kell lenyelni.

HAMİLE GEBELİK ÇEKİMİ / @FİNEARTİZMİR 🤰📸

Ha az előírtnál több Miralgin tablettát vett be: Haaz előírtnál több MIRALGIN tablettát szed, vagy ha Ön előírás szerintimennyiségben szedi a tablettát, de túlzott alkohol fogyasztás, vagy egyéb oknálfogva májkárosodásban szenved, túladagolási tünetek jelentkezhetnek. Atúladagolási tünetek megegyeznek a máj- és vesekárosodásra leírtakkal lásdfent.

megdagadhat-e a láb a visszérben

Túladagolásra utaló tünetek jelentkezése esetén azonnal orvoshoz kellfordulni. Érzékeny egyénekben felléphetnekbőrkiütések, bőrvörösség,ritkán, ill.

visszér a lábakon műtét hogyan kell csinálni

Nagy adagban, vagy hosszú ideig történő alkalmazásamájkárosodást okozhat, ennek tünetei: étvágytalanság, rossz közérzet,hányinger, hányás, hasi fájdalom, szem kötőhártya és bőr sárgás elszíneződése.

Magas adagokban, hosszú ideig történő szedés esetén vesekárosodás iskialakulhat, melynek tünetei a gyakoribb éjszakai vizelés, a napi vizeletürítéscsökkenése, teljes megszűnése, zavaros, fehérjét tartalmazó vizelet ürítése. Hafenti tünetek bármelyikét tapasztalja, azonnal hagyja abba a kezelést ésforduljon orvoshoz.

  • Miralgin Tabletta 20x - Fejfájás
  • Miralgin tabletta (20x) - PannonPharma Gyógyszergyártó Kft. - Gyógyszerész a Háznál
  • Hogy néznek ki a visszérbetegségek
  • Miralgin Tabl. 20x 20x
  • Aki biztosan nem kaphat jogosítványt - HáziPatika Jogosítvány megszerzése: miből áll a látásvizsgálat?
  • A lábak varikózisának mézes kezelése